Trager International: online Educatie Conferentie-serie 2021

Beurzen en congressen

Datum: 
16 maart 2021
Tijden: 

18-00 – 21:00 uur

Locatie: 
Oline
Plaats: 
Online
Kosten: 
zie tekst
Voor wie: 
Voor iedereen ook buiten de Trager community.
Door wie: 
Susan Harper (USA)

Susan Harper's ‘Eyes of Wonder’

Evenement details
In dit drie uur durende online evenement zal Susan met de Trager gemeenschap haar uitgebreide inzichten op het concept ‘perceptie’ delen en hoe deze onze verbinding met onszelf, onze zelfontplooiing en onze klanten beïnvloeden. Het evenement omvat een presentatie, geleide somatische zintuiglijke verkenningen, tijd om naar binnen te keren voor dieper zelfonderzoek, deelgroepen en tijd voor afrondende discussies.

Waar gaat het over?
Zien door de ‘ogen van verwondering’ heeft de eigenschap 'ik ken jou' en tegelijkertijd 'ik ken je niet'.
De 'manier' waarop we waarnemen is de grootste macht die ons leven en ons besef van de
werkelijkheid vormgeeft. Elke perceptuele stijl heeft invloed op onze houding, beweging en psychologisch profiel, en op hoe we ons verhouden. Met een nieuw manier van waarnemen kunnen we generaties geconditioneerde gewoonte veranderen.

Met ons creatieve vermogen tot (zelf-)onderzoek gaan we verder dan wat we denken te weten en ontdekken we een oeroude oorspronkelijke intelligentie, een vermogen om te weten, te ontdekken.

Bij somatische verkenning worden we zachter in zintuigelijke bewegingen, zachte ademhaling en oergeluid.
We zullen intrinsieke bewegingen en de vloeiende scheppingskrachten voelen die genezing en creatieve ontplooiing begeleiden. In een onderzoekende interactie zullen we onderzoeken om bij onszelf te zijn in gewaarwording en, tegelijkertijd, bij de ander in een zintuiglijke waarneming.

Biografie
Susan Harper opent portalen van verkennend bewustzijn. Ze doceert de kunst van het waarnemen en hoe je tot ervaringsinzichten kunt komen vanuit belichaamd bewegend onderzoek. Susan kwam in 1975 bij Emilie Conrad (de oprichter van Continuum) om te studeren, en werd een partner bij de ontwikkeling van het werk en de organisatie tot 2002. Ze blijft ‘Continuum Inquiry’ ontwikkelen en geeft internationaal les. Susan had het grote geluk om in het begin van de jaren tachtig twee sessies van Milton Trager te ontvangen en gaf veel Trager Practitioners les in Continuum-evenementen waar we veel kernwaarden deelden.

Evenement, eerste kwartaal: dinsdag 16 maart 2021
09.00 - 12.00 Pacific Time
12.00 - 15.00 Eastern Standard Time

17:00 - 20:00 Greenwich-tijd, VK
18:00 - 21:00 Europa (Centraal)
19.00 - 22.00 Finland, Israël, Egypte

02:00 - 05:00 Japan (woensdag de 17de)

Aanmelden: stuur een e-mail naar Joan Muller, educationtrager@gmail.com. Bij registratie ontvang je de zoomlink en verdere details van het evenement
- Kosten voor Trager-leden: voor dit eerste online evenement accepteren we donaties; er is geen officiële prijs
- Kosten voor niet-Trager-leden: dit eerste evenement kost 30 USD.

Tenslotte
Dit evenement wordt opgenomen en omgezet in een podcast met ondertitels in zoveel mogelijk talen en opgeslagen op de internationale website van Trager: www.trager.com

Wilt u ons helpen met vertalen vanuit het Engels naar uw taal? Stuur dan een e-mail naar Joan: education@trager.com

Namens TI’s Education Department
Het organiserend team
Roger Tolle, Jenny Hare, Helen Land-Bouwman, Joan Muller

Susan Harper's ‘Eyes of Wonder’
Telefoonnummer: 
+31620616154