Trager als tools voor therapeuten

Introductie workshop

Datum: 
9 februari 2019 t/m 10 februari 2019
Tijden: 

van  10.00 tot 18:00 uur

 

Locatie: 
Baarsjesweg 202, Meneer de Wit studio
Plaats: 
Amsterdam
Kosten: 
€ 300
Voor wie: 
iedereen
Door wie: 
Jessie Kuipers

Ben je een massagetherapeut, Rolfer®, fysieke of ergotherapeut, Chiropractor, verpleegkundige of yoga-instructeur? Met het integreren van de principes van de Trager Approach en Mentastics bereik je meer en blijvend resultaat met minder inspanning. De behandelaar en cliënt zullen zich energiek en goed voelen.

In de workshop Trager tools voor therapeuten leer je efficiënter en effectiever te zijn bij behandeling van klachten. Je leert overbelasting voor je cliënt en jezelf voorkomen.

Aan de orde komen

  • Mentastics® Self-Care bewegingsoefeningen om je comfortabel te laten zijn terwijl je werkt en die je kunt leren aan je cliënten, waardoor zij hun spierspanning zelf kunnen veranderen door hun eigen inzicht en door eigen kracht.
  • Hoe onderzoek en een meditatieve aanwezigheid aanraking transformeert in taal.
  • Hoe aanraking te gebruiken en een dialoog tot stand te brengen met het zenuwstelsel om blijvende neuromusculaire veranderingen te initiëren.
  • De fundamentele principes van de Trager® Approach in het hart van haar werkzaamheid. Via een mini-sessie protocol verkennen we hoe deze beginselen kunnen toepassen in je huidige stijl van werken.

De workshop is CRKBO geregistreerd en wordt door diverse beroepsverenigingen geaccrediteerd.

De workshop is een inleiding tot de Trager Approach voor professionals en wordt gegeven door Jessie Kuipers, de door Trager International geregistreerde Nederlandse Trager docent die het core curriculum mag geven.

Telefoonnummer: 
0619079980