Level 1 Vakantie 9 daagse

Opleidingsmodules

Datum: 
26 juni 2021 t/m 4 juli 2021
Tijden: 

09.30 - 18.30 uur, soms avond; intern verblijf

Locatie: 
De Amberij
Plaats: 
Wijster
Kosten: 
Trainingskosten (inclusief dagverblijf en lunch) € 1.125,=, optioneel diner en overnachting zie omschrijving.
Door wie: 
Jessie Kuipers

In deze 9 dagen leer je de technieken om een Trager sessie geven en aanraken via de basis principes van de Trager Approach. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, ontspanning en gemak in het eigen lichaam, het nemen van pauzes voor integratie en een houding van ‘non-doing’. Je leert technieken die subtiele vibraties door het lichaam brengen, zachte ritmische bewegingen om het lichaam ruimte en lengte te geven, het weefsel soepel en veerkrachtig te maken. Je leert door het stellen van open vragen de ‘ onbewuste mind’ te bereiken. Via Mentastics® leer je om je ook in het dagelijks leven in een bewuste vredige staat van zijn en prettig in je lichaam te voelen.

Normaal programma is in 6 dagen, maar deze 9 dagen is er ook ruimte voor eigen tijdsbesteding in het mooie Drenthe. Het programma is ruim opgesteld zodat er meer integratie mogelijk is. Het complete vakantie programma volgt nog. Maar laat je niet tegenhouden om jezelf dit te gunnen.

Na deze training ben je in staat om Trager oefensessie te geven. De principes zijn eenvoudig te integreren in je huidige behandelwijze, geven jou meer lichtheid bij het doen van je werk en geven je cliënt een diepere uitwerking van je aanraking en aanwezigheid.

De 9 daagse is op een prachtige locatie in Drenthe. Prijs is inclusies dagverblijf en lunch. Optioneel kan diner en overnachting worden bijgeboekt. Alle maaltijden op biologische basis.

Prijs: € 1.125,00 excl. overnachting en incl. koffie, thee, water, lunch.
Prijs incl. overnachting 1 persoonskamer: € 1.629,00 (indien nog beschikbaar)
Prijs incl. overnachting 2 persoonskamer: € 1.494,00

De training is inclusief:
• studentlidmaatschap VTAN tm 2021
• het Trager handboek
• boek Trager Mentastics, bewegen als bron van vrijheid
• Roger Tolle's Trager® Level I Review DVD (1 hour 45 min run time, 9 chapters) die na afloop als streaming beschikbaar komt en die je via internet kunt bekijken.

De opleiding is CRKBO geregistreerd. De trainingsmodules en introductieworkshops zijn erkend door KTNO (aangesloten leden BATC, VNST, VBAG en LVNG) en VNT.

Voorwaarden voor deelname aan het certificeringsprogramma zijn:
A. Ontvang ten minste twee Trager® sessies van een gecertificeerde beoefenaar. Een aanvrager kan één sessie vervangen door deelname aan een van de drie volgende opties:
1. een Trager® Introductie Workshop.
2. minstens 6 uur Mentastics® leservaring.
3. minstens 6 uur Trager® voor Daily Life klasse ervaring.

B. Ontvang een aanbeveling van een practitioner of workshopleider om deel te nemen aan het certificeringsprogramma.

“Voordat ik de Trager-methode leerde was ik een redelijk ‘harde’ werker, ondanks dat ik geleerd heb om alles met mijn lichaamsgewicht te doen. Ik ging toch ongemerkt wat ‘doen’. De lichtheid en efficiëntie van Trager sprak me erg aan. De Trager-methode is nu de rode draad in mijn manier van werken”.
Frank, massage- en bewegingstherapeut en Trager Practitioner

Telefoonnummer: 
06-20616154