Level 1 in 3 weekenden - 2e weekend

Opleidingsmodules

Datum: 
11 januari 2020 t/m 12 januari 2020
Tijden: 

09.30 - 18.00 uur

Locatie: 
Baarsjesweg 202, Studio Meneer de Wit
Plaats: 
Amsterdam
Kosten: 
Trainingskosten € 885,- (voor drie weekenden, incl. studentlidmaatschap VTAN tm 2020)
Door wie: 
Jessie Kuipers

In 3 weekenden van twee dagen leer je een Trager sessie geven en aanraken via de basis principes van de Trager Approach. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, ontspanning en gemak in het eigen lichaam,de kracht van pauze en aanwezig zijn in het nu, en bij de rust in onszelf.

Je leert technieken die subtiele vibraties door het lichaam brengen, zachte ritmische bewegingen, technieken om het lichaam ruimte en lengte te geven, het weefsel soepel en veerkrachtig en je lichaamsgewicht te kunnen voelen. Je leert door het stellen van vragen de ‘mind’ te bereiken. Via Mentastics® leer je om je ook in het dagelijks leven in een bewuste vredige staat van zijn en prettig in je lichaam te voelen.

Na deze training kun je een Trager sessie geven. De principes zijn eenvoudig te integreren in je huidige behandelwijze, geven jou meer lichtheid bij het doen van je werk en je cliënt een diepere uitwerking van je aanraking en aanwezigheid.

Dit is het tweede weekend. De overige twee weekenden zijn 21 en 22 december 2019 en 15 en 16 februari 2020..

De opleiding is CRKBO geregistreerd. De trainingsmodules en introductieworkshops zijn erkend door KTNO (aangesloten leden BATC, VNST, VBAG en LVNG) en VNT.

De training is inclusief:
- studentlidmaatschap VTAN tm 2020
- het Trager handboek
- boek Trager Mentastics, bewegen als bron van vrijheid
- Roger Tolle's Trager® Level I Review DVD (1 hour 45 min run time, 9 chapters) die na afloop als streaming beschikbaar komt en die je via internet kunt bekijken

Voor deelname is het noodzakelijk om 2 Trager sessies of 1 Trager sessie + een introductie workshop gedaan te hebben.

“Voordat ik de Trager-methode leerde was ik een redelijk ‘harde’ werker, ondanks dat ik geleerd heb om alles met mijn lichaamsgewicht te doen. Ik ging toch ongemerkt wat ‘doen’. De lichtheid en efficiëntie van Trager sprak me erg aan. De Trager-methode is nu de rode draad in mijn manier van werken”.
Frank, massage- en bewegingstherapeut en Trager Practitioner

Telefoonnummer: 
06-19079980