Level 1 - 2 maal 3 dagen

Opleidingsmodules

Datum: 
15 maart 2024
Tijden: 

1e dag om 10:00 daarna 9:30. Einde dag ca.18:00. 

Locatie: 
Esoterra Akademie Wingerdweg
Plaats: 
Amsterdam Noord
Kosten: 
Trainingskosten € 1.280,00 excl overnachting en lunch
Voor wie: 
Iedereen, ook als repeater van deze level 1
Door wie: 
Jessie Kuipers

In 6 dagen leer je een Trager sessie geven en aanraken via de basisprincipes van de Trager Approach.

Er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, ontspanning en gemak in het eigen lichaam, de kracht van pauze en aanwezig zijn in het nu, en bij de rust in onszelf.
Je leert technieken die subtiele vibraties door het lichaam brengen, zachte ritmische bewegingen, technieken om het lichaam ruimte en lengte te geven, het weefsel soepel en veerkrachtig en je lichaamsgewicht te kunnen voelen. Je leert door het stellen van vragen de ‘mind’ te bereiken.

Via Mentastics® leer je om je ook in het dagelijks leven in een bewuste vredige staat van zijn en prettig in je lichaam te voelen.

Na deze training kun je een Trager sessie geven. De principes zijn eenvoudig te integreren in je huidige behandelwijze, geven jou meer lichtheid bij het doen van je werk en je cliënt een diepere uitwerking van je aanraking en aanwezigheid.

Data: Deel 1 15 tm 17 maart 2024 en Deel 2 van 22 tm 24 maart 2024

Voor deze training gelden de volgende prijzen onder voorbehoud van wijzigingen in locaties kosten en minimaal 6 deelnemers voor 2024.
1. Training Kosten deelnemers: € 1.280,00 zonder overnachting en lunch, incl. koffie, thee en snack.
2. Training Kosten repeaters (als je deze module wil herhalen): € 640,00 zonder overnachting en lunch, incl. koffie, thee en snack.

Deze locatie is in Amsterdam. In de omgeving zijn winkels en restaurants waar eventueel een lunch gekocht kan worden als je niet zelf iets meegenomen hebt.

De opleiding is CRKBO geregistreerd. De trainingsmodules en introductie workshops zijn erkend door KTNO (aangesloten leden BATC, VNST, VBAG en LVNG) en VNT.
• De training is inclusief: student lidmaatschap VTAN t/m 2024
• het Trager handboek
• Roger Tolle's Trager® Level I Review DVD (1 uur en 45 min t.w.v. € 20) die na afloop als streaming beschikbaar komt en via internet te bekijken

Tijdens alle trainingen wordt er gebruik gemaakt van het boek "Trager Mentastics, bewegen als bron van vrijheid". Deze is te bestellen bij de VTAN via info@trager.nl.

Voor deelname is het noodzakelijk om 2 Trager sessies of 1 Trager sessie + een introductie workshop gedaan te hebben.

Inschrijfformulier voor level 1 is aan te vragen via mail aan opleidingen@trager.nl

“Voordat ik de Trager-methode leerde was ik een redelijk ‘harde’ werker, ondanks dat ik geleerd heb om alles met mijn lichaamsgewicht te doen. Ik ging toch ongemerkt wat ‘doen’. De lichtheid en efficiëntie van Trager sprak me erg aan. De Trager-methode is nu de rode draad in mijn manier van werken”.

Frank, massage- en bewegingstherapeut en Trager Practitioner

Telefoonnummer: 
06-20616154 (Helen Land-Bouwman)