Level 1

Opleidingsmodules

Datum: 
22 mei 2023 t/m 27 mei 2023
Tijden: 

1e dag om 10:00 daarna 9:30. Einde dag ca.18:00. Er kan mogelijk een avond activiteit zijn.

Locatie: 
De Dieken
Plaats: 
Holten
Kosten: 
Trainingskosten € 1.320,00 volpension/ gedeelde kamer
Voor wie: 
Iedereen, ook als repeater van deze level 1
Door wie: 
Jessie Kuipers

In 6 dagen leer je een Trager sessie geven en aanraken via de basis principes van de Trager Approach.
Er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, ontspanning en gemak in het eigen lichaam,de kracht van pauze en aanwezig zijn in het nu, en bij de rust in onszelf.

Je leert technieken die subtiele vibraties door het lichaam brengen, zachte ritmische bewegingen, technieken om het lichaam ruimte en lengte te geven, het weefsel soepel en veerkrachtig en je lichaamsgewicht te kunnen voelen. Je leert door het stellen van vragen de ‘mind’ te bereiken. Via Mentastics® leer je om je ook in het dagelijks leven in een bewuste vredige staat van zijn en prettig in je lichaam te voelen.

Na deze training kun je een Trager sessie geven. De principes zijn eenvoudig te integreren in je huidige behandelwijze, geven jou meer lichtheid bij het doen van je werk en je cliënt een diepere uitwerking van je aanraking en aanwezigheid.

Data zijn 22 t/m 27 mei 2023.

De opleiding is CRKBO geregistreerd. De trainingsmodules en introductie workshops zijn erkend door KTNO (aangesloten leden BATC, VNST, VBAG en LVNG) en VNT.

Voor deze training gelden de volgende prijzen onder voorbehoud van wijzigingen in locaties kosten en minimaal 6 deelnemers voor 2023.

Training Kosten: € 1.320,00 volpension met een gedeelde slaapkamer.

De training is inclusief:
- studentlidmaatschap VTAN tm 2022
- het Trager handboek
- Roger Tolle's Trager® Level I Review DVD (1 uur en 45 min t.w.v. € 20) die na afloop als streaming beschikbaar komt en via internet te bekijken
- Overnachting bij De Dieken in Holten op een gedeelde 2 persoonskamer.

Tijdens alle trainingen wordt er gebruik gemaakt van het boe "Trager Mentastics, bewegen als bron van vrijheid". Deze is te bestellen bij de VTAN via info@trager.nl.

Voor deelname is het noodzakelijk om 2 Trager sessies of 1 Trager sessie + een introductie workshop gedaan te hebben.

“Voordat ik de Trager-methode leerde was ik een redelijk ‘harde’ werker, ondanks dat ik geleerd heb om alles met mijn lichaamsgewicht te doen. Ik ging toch ongemerkt wat ‘doen’. De lichtheid en efficiëntie van Trager sprak me erg aan. De Trager-methode is nu de rode draad in mijn manier van werken”.
Frank, massage- en bewegingstherapeut en Trager Practitioner

Telefoonnummer: 
06-20616154 (Helen Land-Bouwman)