Level 1

Opleidingsmodules

Datum: 
25 oktober 2018 t/m 28 oktober 2018
Tijden: 

09.30 - 18.30 uur, soms avond; intern verblijf

Locatie: 
De Amberij
Plaats: 
Wijster
Kosten: 
Trainingskosten € 490,- en verblijfskosten € 240,-
Voor wie: 
2 daagse instroomtraining gevolgd hebben
Door wie: 
Jessie Kuipers

Deze 4 daagse is het vervolg op de 2 daagse instroomtraining. In deze 6 dagen bij elkaar, leer je een complete Trager sessie geven en aanraken via de basis principes van de Trager Approach. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, ontspanning en gemak in het eigen lichaam, het nemen van pauzes voor integratie en een houding van ‘non-doing’.
Je leert technieken die subtiele vibraties door het lichaam brengen, zachte ritmische bewegingen, technieken om het lichaam ruimte en lengte te geven, het weefsel soepel en veerkrachtig en je lichaamsgewicht te kunnen voelen. Je leert door het stellen van vragen de ‘mind’ te bereiken. Via Mentastics® leer je om je ook in het dagelijks leven in een bewuste vredige staat van zijn en prettig in je lichaam te voelen.

Na deze training kun je een eenvoudige Trager sessie geven. De principes zijn eenvoudig te integreren in je huidige behandelwijze, geven jou meer lichtheid bij het doen van je werk en je cliënt een diepere uitwerking van je aanraking en aanwezigheid.

De 4 daagse is met intern verblijf op een prachtige locatie in Drenthe. Verblijfskosten zijn inclusief overnachtingen, alle maaltijden op biologische basis en gebruik van sauna.
De opleiding is CRKBO geregistreerd. De trainingsmodules en introductieworkshops zijn erkend door KTNO (aangesloten leden BATC, VNST, VBAG en LVNG) en VNT.

“Voordat ik de Trager-methode leerde was ik een redelijk ‘harde’ werker, ondanks dat ik geleerd heb om alles met mijn lichaamsgewicht te doen. Ik ging toch ongemerkt wat ‘doen’. De lichtheid en efficiëntie van Trager sprak me erg aan. De Trager-methode is nu de rode draad in mijn manier van werken”.
Frank, massage- en bewegingstherapeut en Trager Practitioner

Telefoonnummer: 
06-19079980