Lente Mentastics workshop - Welzijn!

Introductie workshop

Datum: 
22 juni 2019
Tijden: 

Tijd: 10.00– 16.00 uur -

Locatie: 
Qi-Fit
Plaats: 
Rijsbergen
Kosten: 
80 euro
Voor wie: 
Voor studenten, practitioners, voor iedereen - jong en oud
Door wie: 
Satsavya Mertens

Lente Mentastics workshop II - Jouw bestemming - WELZIJN!

                               Energie, stressvrij en met gemak de zomer in!

Zaterdag 22 juni 2019

Tijd: 10.00– 16.00 uur - ontvangst: 09.30 met koffie en thee.

Bijdrage: 80€ - inclusief drank, lekkers bij koffie en soep. Lunch meebrengen

Plaats: Qi-Fit - Kruispad 7, Rijsbergen                    

Opgeveninfo@zipzen.nl cc lian.roovers@outlook.com 

Graag geven we een vervolg op de wel ontvangen Lenteworkschop I en om het geplante zaadje water te geven, goede aarde om verder te groeien...

verdiepen we eerst de basis Mentastics - waarna we gaan spelen met bijzondere Mentastics voor je hoofd, nek en schouders.

Ervaar hoe het voelt om terug in je natuurlijke houding te staan, te lopen, te zitten, te liggen, te ademen. Zodat onnodige spierspanningen als vanzelf loslaten en jij soepel, stress- en pijnvrij zelfs moeiteloos mag bewegen en handelen in al je activiteiten. 

                           

Ontdek!

Dat minder moeite … meer energie oplevert.                   

Dat bewegen zonder onnodige spierspanning maakt dat stijfheid en pijn plaats maken voor ervaringen van lichtheid, zachtheid en gemak. 

Dat weer in je natuurlijke houding te staan, te lopen, te leven … jij rechtop in balans door het leven gaat - ook op latere leeftijd!

Mentastics - onderdeel van Dr.Tragers unieke benadering hebben bewezen te zijn een ware ondersteuning bij stress gerelateerde klachten ( frozen shoulder, tenditis ), chronische pijnen (rug, schouders nek), vermoeidheid en psychisch ongemak.( burn-out)  

Een waardevolle toevoeging voor al degenen die Trager en Mentastics-,  lichaamsbeweging-, chi-neng-, chi-qong-, tai -chi,- coaching, massages beoefenen......

Satsavya geeft elkeen individuele aandacht en de workshop eindigt met geleide ontspanning met verankering van de hernieuwde fijne ervaringen van vrijheid, energie, lichtheid en gemak! Hervind jouw geestelijke en fysieke balans - Welzijn! 

                  

Hoe zou het zijn met de helft van de inspanning?

Ben jij bereid om jouw gezond in eigen handen te nemen, te onderhouden dan nodig ik je uit een voor deze verdiepings Mentastics workschop, zodat je de herniewde ervaringen kan meenemen in je vakantie, in je praktijk, in je bewegingsleer.... 

Contact: Mertens Satsavya - Ervaren Trager Practitioner en Mentastics Instructeur

                                 tel: 06 27347597 - info@zipzen.nl - www.zipzen.nl

                                    

Voor meer informatie kijk op https://zipzen.nl/wp-content/uploads/2019/04/LenteQFweb.pdf en www.trager.nl. en www.qifit.nl

 Lente Mentastics: Energie, stressvrij en met gemak de zomer in!
Telefoonnummer: 
0627347597