LEDEN VOOR LEDEN DAG - THEMA; BLIJE BORSTEN

Verenigingsactiviteit

Datum: 
5 februari 2023
Locatie: 
CENTRUM DE GOUDEN PYRAMIDE
Plaats: 
NIEUWEGEIN
Voor wie: 
TRAGER® VROUWEN
Door wie: 
Angela Löffelman

LIEVE TRAGER® VROUWEN

Ik nodig jullie uit, om met mij 5 februari een blije borsten dag te gaan vieren.

Een dag, waarin ruimte is voor jou.Ik begeleid jullie in het verzorgen van jullie borst/buik gebied: dmv Mentastics®, Zelfzorg/je krijgt tip hoe je zo goed mogelijk voor je borsten kunt zorgen en natuurlijk werken we op elkaar !Verder deel ik mijn kennis, betreffende Trager® en Vlow® (Veno Lymfatische optimalisatie van het borstweefsel).

Onze borsten zijn rechtstreeks verbonden met ons Hart en daarmee ook met alle kwaliteiten van ons Hart: Liefde, verzorging, koestering, verbinding, compassie… Door allerlei ervaringen en conditioneringen kan het zo zijn dat jij niet helemaal of niet altijd in verbinding kan komen met deze kwaliteiten. En misschien geef jij over het algemeen wel veel meer zorg en liefde aan anderen… Kost het je moeite dat ook aan jezelf te geven. Deze dag is echt een uiting van zelfzorg en zelfliefde.

In onze borsten hopen zich veel afvalstoffen op, die niet altijd naar behoren afgevoerd worden. Gezond voedsel en lichaamsbeweging zijn van belang. Het borstweefsel soepel te houden, zodat de afvalstoffen op kunnen lossen en afgevoerd kunnen worden, is een must.Door specifieke zelfzorg houden we  onze borsten in optimale conditie. Ze voelen vrij en zacht

Een jaarlijkse borstweefelbehandeling bij een gecertificeerde VLOW® therapeut is waardevolle aanvulling.Bij pijnlijke borsten en traumaverwerking zijn 3 of meerdere sessies aan te raden.En bij allerlei verschillende klachten kan een borstweefsel behandeling helpend zijn om van je klachten af te komen en om je borstgezondheid te bevorderen.

Alle borsten zijn mooi en alle borsten, ook vrouwen met 1 borst of geen borsten zijn welkom !

KLEDING: zorg, dat je het de hele dag warm kunt hebben ! En draag geen beugel bh 

Voor meer informatie over deze dag en/of  een borstweefelbehandeling, kun je mij bellen 020-6645525 of mailen: angela.loffelman@gmail.com

OPGAVE VIA EMMY WANNYN: emmy_wannyn@hotmail.com

 

Telefoonnummer: 
0206645525