Introduktie tot Trager Mentastics

Introductie workshop

Datum: 
13 oktober 2019
Tijden: 

Tussen 10.00 en 16.30 uur

Locatie: 
Qi-Fit - Kruispad, 7
Plaats: 
Rijsbergen
Kosten: 
85 euro
Voor wie: 
Voor allen die Mentastics willen ontdekken en/of verdiepen, voor Trager studenten en Practitoners, voor medische en complementaire professionals.
Door wie: 
Satsavya Mertens

ZipZen  verzorgt Introduktie workschop Mentastics®

Thema: middenrif en de rug 

Zondag 13 oktober 2019 tussen 10 en 16.30 uur - ontvangst; 9.30 uur Qi-Fit: Kruispad, 7 Rijsberg

Opgave: info@zipzen.nl - cc: lian.roovers@outlook.com

Mentastics® - onderdeel van de Trager Approach, ontdekt door dr. Milton Trager. Deze bijzondere bewegingsleer leert jouw in voeling te komen met je lichaam, jouw natuurlijke houding en balans te hervinden; stress, pijn en stijfheid worden vervangen met aangename sensaties van lichtheid en gemak. Zodat jij met vernieuwd bewustzijn van je lichaam, met opgeladen batterijen, gecenterd en volledig betrokken in het leven mag staan!

In deze workshop ontdekken en verdiepen we de dynamiek van voelen in beweging, staan en zitten. We maken kennis met de bijzondere spier in het middenrif - het diafragma. Ervaar de belangrijkheid en invloed die deze spier heeft in je houding, je ademhaling en je emotioneel welzijn! We spelen met oa bewegingen, ademhaling zodat het diafragma zijn goede tonus hervind en ervaar meteen de uitwerking hiervan op je houding, je ademhaling, je stem, je welzijn.

Vandaar reizen we verder naar de ruggengraat- onze core - die ons rechtop houdt en waar alles mee verbonden is. Steeds opnieuw laten we ons verrassen hoe met zo weinig inspanning, zoveel ontspanning, flexibiliteit kan bereikt worden. Je leert oa bewegingen, makkelijk uit te voeren om rugklachten te voorkomen, te genezen in je dag aan dag.

https://zipzen.nl/wp-content/uploads/2019/08/WorkMenQiFit.pdf

Telefoonnummer: 
0627347597