Anatomie & Fysiologie (2)

Opleidingsmodules

Datum: 
29 september 2023 t/m 1 oktober 2023
Tijden: 

09.30 - 18.30 uur

Locatie: 
Wingerdweg 32
Plaats: 
Amsterdam Noord
Kosten: 
Training Kosten € 565,00 excl.
Voor wie: 
In principe na Level 1, kan los van AF1 gevolgd worden
Door wie: 
Marianne van Kan

De training geeft een dieper begrip van de Trager bewegingen en het effect van de Trager principes op de lichaamstructuren en hun functies.

In Mentastics onderzoeken we de Anatomie van ons eigen lichaam in beweging; door voelen, aanraken en het visualiseren van de bouw van het skelet; de bewegingen van de spieren, de structurele en functionele “verbondenheid” door het bindweefsel; het onderzoek van de werking van ons zenuwstelsel, het hormonale- en immuunsysteem en hoe dit allemaal wordt weerspiegeld  in het evenwicht, de houding en in gewoontes.

Uit het onderzoek van de tafelbewegingen begrijpen we waarom (lichaams)delen op een bepaalde manier bewegen, hoe de golfbewegingen die we vanuit diverse richtingen in het gehele lichaam introduceren, een gevoel in ons lichaam creëren hoe alles met elkaar verbonden is.

De zachte en veilige Trager aanraking informeert het zenuwstelsel over een zachtere, vrijere, ruimere en diepere beweging en leert ons hoe ons hoofddoel te bereiken: vrijheid van beweging in het gehele lichaam en een gevoel van verbinding op alle niveaus met steeds minder inspanning.

De Trager Anatomie & Fysiologie lessen verhogen het cognitief begrip van wat we aan het doen zijn. Tegelijkertijd biedt het ons de mogelijkheid om op een dieper niveau te onderzoeken wat in de diverse niveaus van de basistraining is onderwezen. Deze training is een manier om je handen en je “mind” te informeren hoe Trager werkt en hoe het doeltreffender kan zijn.

Voor deze training gelden de volgende prijzen onder voorbehoud van wijzigingen in locatieskosten en aantal inschrijvingen 2023.

  • Prijs:  565,00, incl studiemateriaal indien van toepassing, koffie, thee en snacks, en excl. lunch, diner en overnachting.
Telefoonnummer: 
06-20616154 (Helen Land-Bouwman)