Anatomie & Fysiologie 1 (Nieuwe datum)

Opleidingsmodules

Datum: 
17 maart 2023 t/m 19 maart 2023
Tijden: 

09.30 - 18.30 uur

Locatie: 
Wingerdweg 32
Plaats: 
Amsterdam Noord
Kosten: 
Training Kosten € 565,00
Voor wie: 
studenten, repeaters
Door wie: 
Marianne van Kan

Deze training heeft een andere insteek dan de gebruikelijke anatomie. Het accent ligt veel meer op de fysiologie (hoe functioneert het weefsel?) in plaats van anatomie (welke spier/bot ligt waar?) en de uitwerking van de Trager Approach op de weefsels in ons lichaam. Waarom doen we wat en welke impact heeft dat?

Een toverwoord bij Marianne is ‘spelen’, ontdekken, steeds weer opnieuw en ons verwonderen over hoe mooi ons lichaam en onze geest werken en samenwerken. Met als doel een schat van verdieping en inzichten waar je zelf mee verder kunt.

In Anatomie en Fysiologie I kijken we met name naar de systemen die we aanraken wanneer de cliënt op de rug ligt en naar de fysiologie van spieren, botten en fascia. Elke deel van de training bestaat uit Mentastics om zelf inzicht te verwerven, een theoretisch deel en tafelwerk om het geleerde en ontdekte nog dieper te leren kennen. Voor deze training moet je de Level 1 gevolgd hebben. Als repeater kan je deelnemen (prijs op aanvraag). In principe alleen assistentschap mogelijk in overleg met docent.

Voor deze training gelden de volgende prijzen onder voorbehoud van wijzigingen in locatieskosten en aantal inschrijvingen 2023.

  • Prijs:  565,00, incl studiemateriaal indien van toepassing, koffie, thee en snacks, en excl. lunch, diner en overnachting.

Graag zelf meenemen: je eigen anatomie/fysiologieboek(en)

Deze 3 daagse training is in Amsterdam Noord aan de Wingerdweg 32.

Overnachting tip: Bunk Hotel Amsterdam

Telefoonnummer: 
06-20616154 (Helen Land-Bouwman)