2 daagse instroomtraining Level 1

Opleidingsmodules

Datum: 
23 oktober 2018 t/m 24 oktober 2018
Tijden: 

09.30 - 18.30 uur, soms avond; intern verblijf

Locatie: 
De Amberij
Plaats: 
Wijster
Kosten: 
Trainingskosten € 240,- en verblijfskosten € 120,-
Voor wie: 
iedereen met interesse in aanraking, beweging en bewustzijn

In de 2 daagse training maak je kennis met de principes van de Trager® Approach en Mentastics®. Je leert vanuit het bewustzijn van je eigen lichaam, principes die subtiele vibraties door het lichaam brengen, de geest tot rust brengen door zachte ritmische bewegingen, het lichaam ruimte en lengte geven en je bij je kern brengen door het voelen van je eigen lichaamsgewicht. Je ervaart de werking van de Trager Approach zowel voor jezelf als je cliënt, zowel op als naast de massagetafel, zowel in een sessie als het dagelijks leven.

Deze training is los te volgen als nascholing en geaccrediteerd. In combinatie met de 4 daagse van 25 t/m 28 oktober 2018 die direct daarop volgt heb je de volledige Basistraining Level 1 afgerond.
Je kunt dan een volledige Tragersessie geven. Maar ook de kwaliteit en het gemak in je huidige werk verdiepen: er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, bewustzijn en ontspanning in het eigen lichaam, het nemen van pauzes voor integratie en een houding van ‘non-doing’.

Hierna heb je toegang tot de vervolgtrainingen, die opleiden tot Trager® Practitioner.

De trainingen zijn erkend door KTNO (aangesloten leden BATC, VNST, VBAG en LVNG) en VNT. De opleiding is CRKBO geregistreerd.

 

Trager - de schouder
Telefoonnummer: 
06-19079980