Proefles+ kwaliteit in mei, te 's-Hertogenbosch

Mentastics class

Datum: 
7 mei 2017
Plaats: 
's-Hertogenbosch
Kosten: 
€ 7,00 (€ 12,00 incl. tafelsessie)

Mensen vragen mij:  “Wat betekent het nu precies Trager Approach en Mentastics. Kan je me het uitleggen?” Hmm en dat is nu net het probleem, dit is niet uit te leggen. Niet op schrijft zelfs niet in een gesprek.

Daarom nu op het programma een aantal Proeflessen. Voor mij zijn het eigenlijk kwaliteitsbijeenkomsten met hierin verweven een proefles. In deze bijeenkomst is er ruimte voor mini tafelsessie, het geven van informatie over en weer en het zelf ervaren dmv een Mentastics-les. Interactief dus! Leuk hoor :-)

Zondagochtend 7 mei
De bijeenkomst duurt zo’n 2 ½ uur (dit klinkt intensief maar dat valt reuze mee, vertrouw me) na deze bijeenkomst heb je eea zelf aan den lijve ervaren, heb je achtergrond informatie over de principes en kwaliteiten van de Trager Approach ontvangen, en weet je hoe en wanneer je deze behandelmethode (van uit de paramedische zorg) voor jezelf kan inzetten.

Het beloofd een leuke, interessante en motiverende bijeenkomst te worden. Deze Proeflessen+ kwaliteit zijn goede voorbereiding op de reeksen van 5-lessen Mentastics en/of op je individuele Trager Tafelsessie.

Bel me gerust voor meer info of kom naar www.beterdoorbewegen.nl/proefles

Voel-je-Vrij 
Angelique

Telefoonnummer: 
06 4818 2743