IT beurs: Mini sessies, lezing en informatie in het kader van “Be-leef de Trager Approach".

Beurzen en congressen

Datum: 
17 november 2018 t/m 18 november 2018
Tijden: 

10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: 
Expo Houten
Plaats: 
Meidoornkade 24 3992 AE Houten
Kosten: 
Met de kortingskaart je betaald slechts € 5,-- ipv € 12,-- (te bestellen via info@trager.nl)
Spreker: 
Angelique Verstappen op Zaterdag en Zondag 10.46 uur in de Eikenzaak

Ben je moe na een dag werken, en doe je zo je  best, maar wil je graag meer doen voor je clienten? Herkenbaar maar niet fijn en ook niet nodig. Maak kennis met de Trager® Approach en ontdek dat het ook anders kan.  

 

Daarom: “Be-leef de Trager Approach” en ontdek wat deze voor jou en je cliënten kan betekenen.

Trager Approach de behandelmethode ontwikkelde Dr. Milton Trager is gericht op lichamelijk oefenen in combinatie met gesprekstechnieken en meditatieve diepgang. Het  verhoogt het bewustzijn tussen lichaam en geest, en herstelt de onderlinge verbindingen. Na een individuele sessie of groepsles voelt men zichzelf (de cliënt dus maar ook jijzelf als behandelaar) rustiger, meer in contact met zichzelf en de omgeving en beter in hun vel. De methode is bij verschillende hulpvragen in te zetten.

De principes en kwaliteiten waarmee we werken zijn eenvoudig maar gaan zo diep, we delen ze graag met jou. Daarom zijn wij ook dit jaar weer te vinden op de Internationaal Therapeutenbeurs (IT beurs),

Deze beurs*1 is al jaren een succes en ondertussen een begrip onder paramedische behandelaren/therapeuten en hun leveranciers. Onze collega Practitioners en leden van onze vereniging informeren je graag.

  • In onze stand (402) maak je kennis met de behandelmethode de Trager Approach en Mentastics door in gesprek te gaan of het boeken van een minisessie.
  • Op zaterdag geven we een interactieve lezing in de Eikenzaal, deze start om 10.45 uur.
  • Natuurlijk zijn er boeken over de methode in te zien en aan te schaffen en informeren we je graag over onze opleiding. De opleiding is CRKBO erkend. De trainingen zijn geaccrediteerd als bijscholing door BATC, VNT, VNST, VBAG.

De Trager Approach is er voor mensen zoals jij, behandelaren/therapeuten die verder willen in hun vak, die benieuwd zijn naar nieuwe kennis en vaardigheden, zichzelf willen verbreden maar ook verdiepen. Mensen die deze nieuwe kennis willen inzetten naar hun cliënten toe maar hier ook voor zichzelf voordeel uit halen.

Ben je benieuwd, kom naar de beurs, onze stand en de lezing. Het zal je verrassen.

Meer informatie over de Trager® Approach vind je op deze website, blader hem even door. Meer informatie over de lezing en de lezinggever vind je via http://www.trager.nl/events/interactieve-lezing-tijdens-it-beurs-houten met hierin ook een link naar onze informatie op de website van de IT beurs zelf.

We hopen je te ontmoeten. Maar heb je eerst nog wat vragen, bel me gerust, ik informeer je graag.

Namens  de vereniging
Angelique Verstappen I 06 4818 2743

*1 Kortingskaarten ( je betaald slechts € 5,-- ipv € 12,--) voor de beurs kan je via bestellen via: info@trager.nl. Deelname aan de lezing is gratis

Trager Approuach op de Internationaal Therapeuten beurs te Houten
Telefoonnummer: 
06 4818 2743