6 daagse basistraining Level 1 feb 18

Opleidingsmodules

Datum: 
13 februari 2018 t/m 18 februari 2018
Locatie: 
De Amberij
Plaats: 
Wijster
Kosten: 
Trainingskosten € 730,- en verblijfskosten € 360,-
Voor wie: 
Iedereen

In deze 6 daagse training leer je een sessie geven en aanraken via de basis principes van de Trager Approach. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van aanraking, ontspanning en gemak in het eigen lichaam, het nemen van pauzes voor integratie en een houding van ‘non-doing’.
Je leert technieken die subtiele vibraties door het lichaam brengen, zachte ritmische bewegingen, technieken om het lichaam ruimte en lengte te geven, het weefsel soepel en veerkrachtig en je lichaamsgewicht te kunnen voelen. Je leert door het stellen van vragen de ‘mind’ te bereiken. Via Mentastics® leer je om je ook in het dagelijks leven in een bewuste vredige staat van zijn en prettig in je lichaam te voelen.

Na deze training kun je een eenvoudige Trager sessie geven. De principes zijn eenvoudig te integreren in je huidige behandelwijze, en geven je meer gemak bij het doen van je werk.

De Level 1 kan gevolgd worden als losse nascholing en is tevens de basismodule van de opleiding. De 6 daagse is met intern verblijf op een prachtige locatie in Drenthe. Verblijfskosten zijn inclusief overnachtingen, alle maaltijden op biologische basis en gebruik van sauna.
De opleiding is CRKBO geregistreerd. De trainingsmodules en workshops zijn erkend door VNT, BATC, VNST, VBAG en KTNO.

“Voordat ik de Trager-methode leerde was ik een redelijk ‘harde’ werker, ondanks dat ik geleerd heb om alles met mijn lichaamsgewicht te doen. Ik ging toch ongemerkt wat ‘doen’. De lichtheid en efficiëntie van Trager sprak me erg aan. De Trager-methode is nu de rode draad in mijn manier van werken”.
Frank, massage- en bewegingstherapeut en Trager Practitioner

Telefoonnummer: 
0653847286