3 daagse Mentastics® Training

Opleidingsmodules

Datum: 
30 juni 2017 t/m 2 juli 2017
Locatie: 
De Lindehoeve
Plaats: 
Alphen aan de Rijn
Kosten: 
Trainingskosten € 370,-, verblijfskosten € 180,-

Deze 3 daagse staat in het teken van bewustwording door beweging. We ervaren hoe we verbonden zijn in ons lichaam via het gewicht, de zwaartekracht en onze eigen lichaamsbeweging. We leren beperkende mentale, houding- en bewegingspatronen te doorbreken en weer ruimte en soepelheid te ervaren in onszelf. Mentastics is een eenvoudige methode voor dagelijkse selfcare. De subtiliteit van Mentastics brengt je in ‘hook-up’, een vredige, open, aanwezige staat van bewustzijn.

Naast het doen van veel zelfonderzoek, leer je ook je cliënt te begeleiden bij het doen van Mentastics. De Mentastics-training is een opleidingsmodule, maar ook los te volgen.
Al onze workshops en trainingen zijn geaccrediteerd door BATC, VNT, VNST en VBAG en KTNO.

“Mentastics is voor mij een wezenlijk onderdeel van Trager. Het gewicht voelen van het lichaam geeft mij meer stevigheid en aanwezigheid in het hier en nu. Het onderzoeken van lichtheid en gemak in bewegingen, doen mij herinneren aan hoe natuurlijk je kunt bewegen. Ik merk dat veel van mijn oefencliënten dit aanspreekt: de eenvoud van de tools waarmee ze hun lichamelijk en geestelijk welbevinden kunnen verbeteren” Jacqueline, Trager student

Telefoonnummer: 
06-53847286